lauantai 19. joulukuuta 2015

Sinertävää joulua kodinhoitohuoneeseen


Mietin pääni puhki, mihin laittaisin kaksi sinertävänsävyistä/vitivalkoista valosarjaa, joista toinen on vieläpä ihanan timanttinen. Toinen sitten paristokäyttöinen. No mutta, siinähän se ratkaisu: johonkin, jossa ne eivät näy. Ja yhteen huoneeseen. Kodinhoitohuone oli niille oivallinen paikka, onpahan nyt hieman hauskempaa pyykkäillä. 


Eppu-koiran joulukuusi pystytettiin tänä vuonna oikein valojen kera, koska käytimme siihen paristoja, jotka ovat turvallisempia kuin pitkä sähköjohto. Paristolaatikon käärin kuusen taakse, jotta se ei osu lattiaan ja sitä myöten veteen. Epun kuusi onkin tänä vuonna tyylikuusi, siinä on vain vihreitä käpykoristeita. :-)Tänään koristellaan sitten olohuoneen ykköskuusi. Muutoin jouluvalmistelut ovat hyvällä tolalla: ostin laatikot perinteisesti valmiina, ja kakkutilaus on tehty paikalliseen leipomoon. Kinkunkastike on tehty (ohje täällä) ja lahjat on ostettu. Opettajienkin pikkulahjat on tänä aamuna viety perille koululaisten mukana, ja kotiin tuomisina molemmilla lapsilla oli upeat joulutodistukset! 


Oma lomani alkaa tiistai-iltapäivänä, joten ei tässä enää paljon ole enää jaksettavaa. Siivoukset saatan loppuun tänään, jotta koko jouluviikon saisi vain olla.

Hyvää viikonloppua sinulle, toivottavasti osaat ottaa rennosti tulevasta jouluviikosta huolimatta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!