lauantai 26. joulukuuta 2015

Kunnes jälleen tapaamme ensi vuonna


Ollaan tapaninpäivän illassa, kynttilänloisteessa ja takkatulen lämmössä. Edelleen pyjamassa. Pyjamahousujen päälle olen sujauttanut välillä toppahousut, kun koiran kanssa on ulkoiltu, mutta muuten on kuljettu yökamppeissa koko päivä. Tanssitunnille vaihdoin kuitenkin sinne sopivat housut välissä. :-D Oli ihana päästä hikeentymään parin päivän makoilun jälkeen.

Aatto oli ihana kaikin puolin, erityisen mukavaa oli käydä koko perheellä jouluhartaudessa lähikirkossa, jossa esitettiin yllättäen myös joulukuvaelma. Se oli niin hellyttävä ja kotikutoinen, että jos ei siitä saanut kirkonpenkissä joulumieltä viimeistään, niin mistäs sitten! Ihana tunnelma oli myös hautausmaalla, kun hämärä laski. Lapset riemuitsivat kaikesta mitä touhusimme, erityisesti lattialla nukkumisesta. On niin ihanaa herätä yhdessä aattoaamuna olohuoneesta, kuusen loisteesta. Joulusaunassa käytiin perinteisesti kynttilänvalossa. Ja ne joulun ruuat ja herkut, niistä osaa nauttia joka vuosi, kun niitä syö niin harvoin. Nyt tarvitsee sitten pilkkoa loppukinkku pastakastikkeeksi ja hernekeitoksi.Kattaukseen en ostanut yhtään kukkaa, vaan kävin riipimässä lisää oksia meidän pulskasta tuijastamme ja lisäsin asetelmaan kuivattuja appelsiininviipaleita. Samaa tuijaa ripsaisin myös tuolin selkämyksiin.
 Anopilta saimme lahjaksi kauniin pajutyön, joka sopii meille mihin tahansa!


 Nyt on aika jatkaa kirjojen lukemista ja lekottelua. Huomenna käymme illalla kuitenkin elokuvissa - täytyyhän uusi Star wars nähdä.

Mukavaa, ihanaa loppuvuotta sinulle ja palataan taas täälläpäin ensi vuoden syksynä. Hieman haikein mielin päättelen tämänvuotisen joulubloggailuni tänä tunnelmallisena iltana. Kaikkea hyvää lukijoilleni. <3

1 kommentti:

  1. Kaunista! Tuolit ovat niin ihanan yksinkertaisen kauniit.
    Ensi vuonna tavataan taas! :)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!