maanantai 14. joulukuuta 2015

Pienet porosuupalat


Nämä pienet pasteijamaiset porosuupalat ovat olleet anoppini bravuuri jo monta vuotta, ja ne on todella helppo tehdä. Lisäksi ne voi täyttää ja pakastaa sellaisenaan, joten ne on kätevä ottaa ja sulattaa nopeasti pakasteesta. Suosittelen joulun lisäksi muihinkin juhliin! Tällä kertaa leipurina toimi mieheni, jolle tämäntyyppinen leipominen on helppoa kuin heinänteko. Insinööri kun tykkää mitata ja laskea ja leikata tarkasti... :-)




Poronlihapasteijat (80 kpl)

10 kpl valmiita torttutaikinalevyjä

Leikkaa levyt kahdeksaan osaan neliöiksi ja voitele ne munalla. Paista pakkauksen ohjeen mukaan ilman täytettä. Anna jäähtyä ja halkaise sormin jostakin kohtaa.

Täyte:
120 g savuporoa
100 g valkosipulituorejuustoa
1 purkki smetanaa
n. 10 cm purjoa

Pilko poro ja purjo pieneksi hakkelukseksi. Sekoita smetana ja tuorejuusto keskenään ja lisää joukkoon poro ja purjo Laita seosta paistosten väliin ja anna maustua hetkisen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!