keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Joulu on jo valmis


Tämän otsikon ihanan lauseen sanoi ystäväni. Miksi hoppuilla turhaan, joulu on ollut meille valmis jo kaksituhatta vuotta. Meille tuo tuhansia vuosia vanha sanoma on yhtä tuore kuin silloinkin. Jokaiselle meistä tarkoitettu!

Meillä ei ainakaan enää tänään hössäillä mitään, kinkku on jo uunissa, kala suolaantumassa ja koti on siivottu. Luetaan kirjoja, pelataan pelejä ja katsotaan elokuvia. Mitään erikoista ei enää tarvitse tehdä. Minä ajattelin kohta pötkähtää sängylle lukemaan kirjaa useammaksi tunniksi. Ei ole kiire, ei ole hoppu. Vain joulurauhaa. 


Sitä toivon sinullekin! Siunattua, rauhaisaa joulua, lepoa ja läheisiä, herkkuja ja hyvää mieltä. Kiitos kun olit matkassani tänä vuonna kohti meidän joulua.


Mutta enkeli sanoi heille: "Älkää peljätkö; sillä katso, minä ilmoitan teille suuren ilon, joka on tuleva kaikelle kansalle: teille on tänä päivänä syntynyt Vapahtaja, joka on Kristus, Herra, Daavidin kaupungissa. Ja tämä on teille merkkinä: te löydätte lapsen kapaloituna ja seimessä makaamassa." 
Ja yhtäkkiä oli enkelin kanssa suuri joukko taivaallista sotaväkeä, ja he ylistivät Jumalaa ja sanoivat: "Kunnia Jumalalle korkeuksissa, ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan hänellä on hyvä tahto."
 

2 kommenttia:

Kommentti ilahduttaa aina!