sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Kolme ensimmäistä kuusta koristeltu


Koristelimme jo viikko sitten kolme ensimmäistä kuusta eli yläkerran kuuset. :-) Ensimmäinen on uusi kuusi yläkerran aulaan, jonka ostin Tori.fi:stä. Se on ihan tavallinen, pienehkö vihreä kuusi. Koristelin sen perinteisesti punasävyiseksi, koska yläkerran aulassa on beige sisustus. Sinne sopii hyvin punainen.
Toinen kuusi on tyttäreni valkoisen huoneen valkoinen kuusi, jonka hän päätti koristella kullan- ja hopeansävyiseksi. Siitä tulikin todella kaunis!
Kolmas kuusi on poikamme huoneessa, ja siihen tuli hänen toiveittensa mukaisestsi "kaikki loput koristeet". Sen takaa näkyy kivasti myös aulan kuusi. Pojan huone maalattiin kesällä harmaaksi, joten kuusi istuu tänne nyt kauniisti.


Nämä tuovat iloa ja valoa tähän pimeyteen! Minusta muovikuuset voi tuoda vaikka kuinka aikaisin sisään, koska ne eivät loppujen lopuksi muistuta oikeaa joulukuusta paljonkaan. Ne ovat vain yksiä joulukoristeita. Niiden tuominen sisään ei muistuta vähääkään aidon kuusen sulatusprojektia, joten olen ajatellut, että niitä voi pitää esillä ihan huoletta pitkän pätkän.
 
Hyvää itsenäisyyspäivää! <3 Eilen kävimme mieheni kanssa Waltteri Torikan konsertissa, joka oli juhlava ja upea. Kuoro lauloi Finlandian ja siinä kohtaa minä liikutuin. Kiitos, että saan asua tällaisessa maassa.

5 kommenttia:

 1. Hei, kylläpä on kauniita kuusia ja niin erilaisia!<3
  Sulla on aivan ihana blogi ja vasta jokunen aika sitten tämän löysin:)
  Mieki olen täältä Pohjois -Suomesta, mukavaa, kun löytyi yksi bloggaaja taas täältä lisää:)
  Tulehan vastavierailulle meillekin:)

  Ja mukavaa itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! <3 Sinullakin on todella upea koti. Kiva kun olet tullut lukijakseni. :-)

   Poista
 2. On kyllä taas niin kauniita kuvia! Teillä on niin kaunis koti. Ihanat joulukuuset.

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista! :)
  Minä olen myös aivan Waltteri-fani ja harmittelin, kun en päässyt lauantaina konserttiin! Voin vain kuvitella, kuinka hieno konsertti oli!

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!