perjantai 11. joulukuuta 2015

Kaunis perjantai


Kurkistus ulos aamulla ja hups! Mieli piristyi. Yön aikana oli satanut reilu kerros paksua, märkää lunta, joka oli tehnyt sekä maasta valkean että pensaista ihanan näköisiä. Lumi oli kerrostunut meidän pihan norjanangervoon niin, että oksat olivat kuin pitkiä pötkylöitä, valot vain pilkistivät välistä. Minä ryntäsin jo kuuden jälkeen ottamaan siitä valokuvia! Se oli lumoava. 


Päivällä minulla oli suuri ilo osallistua työpaikkani Lucia-juhlaan, jossa paikallisen musiikkilukion kuoro esiintyi. Jälkeenpäin saimme glögiä ja pipareita. Oli upea tunnelma kaupungintalon juhlasalissa. 

   

  

Illansuussa koristelin tytön ja hänen ystävänsä kanssa pihan kuusen punaisilla palloilla työkaverini vinkistä. Miten ihanasti koristeet sopivatkaan pihakuuseen! Miksen ole tätä ennen hoksannut?
Kaunis on ollut tämä perjantai siis kauttaaltaan, ja viikonloppu on juuri alkamassa. Voi ihanaa, kaksi päivää vapaata! Minä myös pidensin joululomaani niin, että saan peräti kaksi viikkoa lomailla joulun aikaan. Kerrankin voidaan siis puhua pitkistä joulun pyhistä. Olen käynyt kirjastossa ahkerasti hakemassa lukemista. :-)

Hyvää viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Ihania lumisia kuvia! Hyvää viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihana idea koristella ulkokuusi! Taidan tehdä saman, valot kuusessa jo on valmiina ja joulupalloja on varastossani vltavasti. Täällä Etelä-Suomessa ei näy kumen hippuakaan, mutta toivossa eletään.
  Oikein mukavaa joulun odotusta!

  Tuuli
  P.s.Mukava blogi sinulla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt saa pihakuusikin loistaa! Toivotaan teille lumen tuprutusta. Kiva kun olet lukijani!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!