lauantai 2. syyskuuta 2017

Jouluteemana moderni teollisuustyyli

Seuraavan joulun teema putkahtaa päähäni usein kesällä. Usein jopa edellisenä jouluna tai tammikuussa. Joskus jopa ennen edellistä joulua, mikä voi kuulostaa jo aika psykedeeliseltä, mutta on totisinta totta tällaisessa päässä, joka ideoi ja askaroi näiden asioiden kanssa koko ajan, halusi tai ei. 

Tänä vuonna varmaan jouluteemamme on varmaankin "yksinkertainen" tai moderni teollisuustyyli. Silmääni miellyttävät nyt simppelit vivahteet kuten tässä Kotini on helmeni -joulupostauksessa tai tässä Valkoisen harmajan mustavalkoisessa joulussa. Mustavalkoisuus ja karuus viehättää, samoin teolliset elementit. Pehmeät sydämet ja ruutukankaat saavat tällä kertaa olla poissa näkyviltä!

Tässä netistä löytyneitä kuvia tyylistä, josta pitäisi tänä vuonna. Ei nämä nyt mitään huippumoderneja ole, mutta tällaisen saisin varmasti meille aikaiseksi. Tuossa kranssissa olevat joulupallot toivat mieleeni omenat, joita olisi muuten kiva käyttää kranssissa - vaikkapa muoviomenoita. Tässä vaan lisäpointtina.


Varmasti toteutan viime vuonna jo tekemäni havukranssin portaikkoon. Siihen voisi lisätä kivasti valkoisia sukkia ja mustavalkoisia namitötteröitä!


Alla olevassa kuvassa kivaa ovat mielestäni risut sekä taljat.


Tässä taas betoni luo kivaa tunnelmaa - mitähän betonista voisi itse värkätä..hmm.. Jännät ovat nuo sukatkin, lienevätkö pahvia tai paperia?


Hämyisä portaikko on kiva, ja tässähän on pöydällä pieni kuusi. Meillähän kuusia riittää, varmasti riittäisi pöydällekin! :-D

 
Tällainen karumpi ja silti vähän runsas teollisuus/moderni teema onkin aika helppo toteuttaa, sillä uutta ei juurikaan tarvitse hankkia, hankkiutuu vain eroon isosta määrästä vanhoja koristeita! Muutamia pieniä uusia juttuja ehkä hankin, kuten jonkin modernin sohvatyynyn, esimerkiksi tällaisen:Kyllähän tämä teema tästä rupeaa selvästi päässäni jo muotoutumaan, nyt ei tarvitse kuin kävellä kierrätyskeskuksessa ja kirppareilla tuntosarvet ylhäällä!

4 kommenttia:

 1. Ompa kaunis tyyny. Havukranssi portaikkoon on kyllä hieno.

  VastaaPoista
 2. Täältä lisää kuvia varastettavaksi: http://freshome.com/2014/12/10/30-modern-christmas-decor-ideas-for-delightful-winter-holidays/

  VastaaPoista
 3. Tämä tyyli kiehtoo minuakin ja jonkin verran tuohon pääsinkin jo viime jouluna. Mukavaa syyskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Saapa nähdä, mitä minä tästä saan aikaiseksi. :-)

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina!