torstai 28. syyskuuta 2017

Muffareita uudella Kenwoodilla ja muotikeksit


Ihan puskista yllätti mies viime viikolla kun pisti päivällä meiliä, että ostetaanko Kenwoodin yleiskone tarjouksesta. Minä että no jo vain ostetaan! Ja niin ostettiin. Siitä eteenpäin on tämä Kenwoodin Major Classic asunut meillä ja päässyt monta kertaa tositoimiin. (Näköjään tarjous on voimassa lokakuun loppuun Verkkokaupassa, jos teitä muitakin kiinnostaa.) 

Ensimmäisenä iltana piti saada kokeilla tehdä muffinseja, mutta valitsin väärän vispilän ja sotkuahan siitä vain tuli. Olisi pitänyt ottaa K-vispilä kun otin tavallisen vatkausvispilän. Rasva kökkööntyi sitten ihan täysin siihen vispilään ja taikinasta tuli tosi huono. Mutta ei se mitään, seuraavana päivänä uusi innostus ja tein lauantaiaamuna sämpylöitä aamupalaksi. Sitten pääsi Ken näyttämään kyntensä! Mikä parasta, Kenin avulla käteni jäivät vapaiksi laittamaan kananmunia kuppiin, uunia päälle ja tiskaamaan kippoja ja kuppoja. Myös sitkosta tuli ihan toisenlaista tämän avulla. Eilen yritin tehdä sillä kermavaahtoa, mutta ilmeisesti vatkainosa olisi pitänyt asentaa hiema alemmaksi, jotta se ei olisi pyöritellyt yksinään pelkästään kerman pintaa. Jouduin vatkaamaan kerman sitten käsin. Mutta näin me puolin ja toisin opetellaan touhuamaan, Ken ja minä. :-) Onpa hyvä, että se saapui taloon juuri ennen syksyä ja joulua, jolloin leipomisvimmani vain kiihtyy!


Meille ostettiin myös näitä suosittuja jaffakeksejä, joissa on vihreää kuulaa sisällä. Maistui juuri siltä kuin arvelinkin, eli ei mitään erityistä minusta niissä. Hyviä, jos tykkää jaffakekseistä ja vihreistä kuulista. Minä kun olen enemmän tällainen Fazerin sininen levy -jämähtäjä, niin siirryin viikonloppuna suosiolla lohkomaan suklaata tavallisesta levystä. Mutta maistettu on!


Samaan syssyyn vielä muutama kuva alakertaan kesällä hankitusta vuodesohvasta/sohvasängystä, joka teki huoneesta vallankin kodikkaan. Sitä ennen tuo huone oli vähän niin ja näin, romuvarasto. Nyt kun on nojatuoli ja sohva, niin täällä viihdytään monena iltana lukemassa, tirsoja ottamassa ja Netflixiä katsomassa. Löysin sen muuten tori.fi:stä viidellä eurolla! Se jos mikä oli diili. Ja minä niin nautin näistä valkoisista katoista, jotka kesällä maalasimme. Tosin emme juuri tähän työhuoneeseen, mutta sinne tehdään pintaremppaa sitten kevätauringon paistaessa. :-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!