keskiviikko 15. marraskuuta 2017

Koekattaus uusilla pellavaruokaliinoilla


Tilasin lopulta HM homesta suunnittelemani ruokaliinat, ja tällä viikolla ne saapuivat meille. Tilasin ne pellavansävyisenä, koska meillä on nyt valkoinen pöytä, valkoiset tuolit ja valkoiset lautaset, joten valkoista olisi ehkä ollut jo vähän liikaa. Pellavainen sävy sopii yhtä hyvin kevääseen kuin jouluunkin, joten olen tähän oikein tyytyväinen. Ainoa mikä jäi mietityttämään oli se, etten tilannut näitä kuin kuusi kappaletta. Olisi aivan yhtä hyvin voinut tilata kahdeksan tai kymmenen, koska joskushan meillä käy ruokavieraita, ja mikä olisi mukavampaa kuin laittaa aidot ruokaliinat jokaiselle. Tein joka tapauksessa yhden koekattauksen näistä pellavaisista liinoista. Koska haluan jotain modernia ja mustaa, leikkasin ruokaliinaa varten mustasta tarra-arkista palasen ja kääräisin sen sitten kätevästi ruokaliinan ympärille. Takaosasta irrotin vähän tarraa esille, niin sain sen kiinni. Valkoisella liitutaulutussilla voi kirjoittaa sitten istujan nimenkin tähän valmiiksi.Havuista olisi mainio tehdä jokin isohko keskipöydän koriste, ja kampaajani vinkkasi eräästä kivannäköisestä valosarjasta, jossa on helmiä. Niistä sitten viimeistely joulupöytään, mutta kyllähän tämä muutoin ihan valmiilta alkaa näyttää! :-) 

7 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää. :) Pellava on kyllä kiva materiaali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aito luonnonmateriaali on kyllä aina kaunis ja aikaa kestävä valinta.

   Poista
 2. Voi miten ihana kattaus! Valosarja joulukattauksen joukkoon on hyvä idea, näyttää kivalta hämärässä aattoillassa. Taidan napata idean meidänkin joulupöytään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään on niin käteviä nuo paristovalosarjat, ne on helppo ottaa kattaukseen!

   Poista
 3. On kaunis kattaus . Minäkin ajattelin käyttää tuijanoksia tuomaan vihreyttä kattaukseen, sopii kivasti pellavan kanssa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kattaus, sävyt sattuvat hienosti yhteen. 😊 Saimme viime vuonna joululahjaksi (varmaan kymmenisen kpl?) valkoisia puuvillalautasliinoja tähtikuvioin, nyt ennen joulua niitä voisi jo alkaa käyttää kattauksissa. 😊

  VastaaPoista
 5. Kaunis kattaus, sävyt sattuvat hienosti yhteen. 😊 Saimme viime vuonna joululahjaksi (varmaan kymmenisen kpl?) valkoisia puuvillalautasliinoja tähtikuvioin, nyt ennen joulua niitä voisi jo alkaa käyttää kattauksissa. 😊

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!