lauantai 18. marraskuuta 2017

Nauhoja joulusomisteiksi


*blogiyhteistyössä Amanda B

Pahoin pelkään, että pihallamme yli kymmenen vuotta kasvanut timanttituija alkaa olla elämänsä ehtoopuolella. Se on kasvanut hurjan korkeaksi ja leveäksi, ja nyt sen sisälmys alkaa olla aivan ruskea. Ruskeat kohdat lähestyvät jo ulkolaitoja....mutta uskaltauduin kuitenkin katkomaan siitä koristetarpeita, suurimmaksi osaksi siksi, koska se on niin valtavan iso. Toivottavasti tämä katkominen ei ole aiheuttanut sen ruskettumista! Laitoin tuijanoksia ovenpielen pikkukoriin (siskon jämiä sekin!) sekä toiselle puolelle ruukkuun. 

Ovikranssin somistin jouluiseksi Amanda B Collectionin punaisella nauhalla sekä isolla valmiilla rusetilla. Iso rusetti on toiselta puolelta muovia, joten uskoisin sen kestävän meidän ovessa, joka on aina tuulelle ja tuiskulle alttiina. Valitsin kranssiin punaista nauhaa, koska se sopii kauniisti valkoisen oven ja vaalean puutalon kanssa. Muutoinkin lisäsin somistusta ja runsautta ovenpieleen. Simppelin aika on vissiin taas ohi?  Riittäisiköhän nämä, jos laitan vielä aitoonkin kuuseen kynttilät? :-) Ehkä omenapuu kaipaa vielä pientä valosarjaa.

Sisälle taloon laitoin viime vuonnakin eteistämme ilahduttaneet havuköynnökset ja Tähtitaivas-valosarjan. Nyt käärin mukaan lisäksi beigeä, hieman kiiltävää nauhaa, joka taas sopii meille sisälle kuin nakutettu. Keskelle lisäsin ison vaaleanruskean rusetin. Ne toivat hieman kiiltoa ja kimmellystä köynnökseen. Jouluista, jouluista alkaa olla
Nauhoja ajattelin hyödyntää myös joulupaketeissa, jotenkin aito nauha tekee aina juhlavan tunnelman. Minulla on jämänauhoja olohuoneen pikkulipaston alalaatikossa ja jemmaan sinne aina saamani nauhat. Sieltäpä on kätevä niitä sitten kaivella. 

Olohuoneessa aloitimme tapetointiurakan, siitä kuvia sitten kunhan valmistuu!5 kommenttia:

Kommentti ilahduttaa aina!