sunnuntai 26. marraskuuta 2017

Vierailulla Pienessä joulupuodissa


Oulun lähellä, noin 20 kilometrin päässä Lapinkankaalla, sijaitsee ihana elämyksellinen paikka nimeltään Pieni joulupuoti. Joulupuodissa häärivät neljä naapurusta, jotka ovat luoneet pop-up-puodin 1800-luvun vanhaan kivinavettaan. Samat puuhanaiset ovat itse valmistaneet myös kaikki kauniit joulutuotteet! Ja useimmat vielä kierrätysmateriaaleista. Suloinen ja tunnelmallinen puoti.


Siemailimme siellä ystäväni kanssa kuumaa glögiä ja ihastelimme hengästyttävän kaunista miljöötä ja tuotteita. Käymisen arvoinen paikka kaikille oululasille, vaikka ei ihan keskustassa sijaitsekaan! Aitoa joulun tuntua, sitä siellä oli. 


 
Itselleni ostin adventtikynttilöiden puiset numerot (nyt muuten pitää ostaa vielä yksi Lidlin pitsapohja, jotta saan siitä paketista neljännen lasipurkin...), äidilleni jouluista mysliä lahjaksi sekä itselleni ylelliset ihanat villasukat.  

 
Pieni Joulupuoti on avoinna vielä ennen joulua seuraavasti: la-su 2.-3.12. klo 12-16 ja 9.-10.12. klo 12-16 eli kahtena viikonloppuna. Suosittelen käymään, tunnelma on ihastuttava. <3 
1 kommentti:

Kommentti ilahduttaa aina!