keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Tunnelmia joulusta

Tapaninpäivän ilta hämärtää ja lapsillakin on tehnyt mieli jo kavereiden luokse. Itse kävin tänään jumpassa, ja jumppasali oli ihan täynnä! :-) Muutkin halusivat kinkunsulatukseen...tapaninpäivänä usein tulee jo olo, että pitää käväistä ihmisten ilmoilla. Loppuilta menee sitten jälleen takkatulen ääressä konvehtien ja kirjan kanssa. Jouluaatto ja joulupäivä ovat onnellisesti takanapäin ja tänään syödyn kolmannen jouluaterian jälkeen voi taas todeta, että ei kiitos enempää. Joulunvietto sujui oikein mukavasti ja saimme olla terveinä - iso pelko oli, että massupöpö pojasta tarttuisi meihin muihin sopivasti aatoksi, mutta selvisimme onneksi kaikki muut taudilta. Gefilusta juotiin ja syötiin aamusta iltaan!

Tässä muutama tunnelmapala jouluaatosta.

Ja tässä sitten muutama otos joululahjoista: en voinut uskoa silmiäni kun avasin tämän paketin: minä todellakin sain jotakin Desigualilta eli kauniin vaaleanruskean laukun! Olihan se aika hassua kun kiljuin juuri kuten Zalandon mainoksessa.


Tämä jännä ruukku tai maljakko on kuin suoraan Titanicista - hempeät kukat tulevat näyttämään siinä mukavan kontrastisilta.


Sitten se käpertymiskirja...suureksi riemukseni pakettiin oli kääritty Hobitti, jota vielä en ole lukenut.


Lisäksi saimme kauniin korkean valkoisen enkelin, jota en kyllä aio paketoida pois joulun jälkeen. Se saa pienen linnun kera jäädä aina pöydällemme!


Tähän postaukseen päättyy Tähtien tuiketta -joulublogi tältä vuodelta. Todennäköisesti perustan kokkailu-leipomis-askartelu-ompelu-puutarhanhoito-liikunta-ratsastus-sisustus-blogin jossain vaiheessa, mutta ilmoittelen siitä täällä.

Tähtien tuiketta aloittaa taas ensi syksynä uuden joulun odotuksen ja laiton! Kiitos kaikille lukijoilleni, teitä on ollut yllättävän paljon ja on ollut hirveän mukava pistää jouluisia ajatuksia blogiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!