maanantai 3. joulukuuta 2012

Vihreää kimalletta ja kovaonnisen poron paluu

Joulukorttiurakka on puolivälissä eli kaksikymmentä korttia on valmiina. Ostin kaikenlaista vihreää...ja tietysti kimalletta niin, että tiskirättiä myöten koko keittiö on sitten vihreässä glitterissä. Korteista tuli tyylilleni vähän yllättävänkin moderneja ja selkeitä, mutta ihan mukavia. En viitsi niitä täällä esitellä, jotta jäisi ystäville ja sukulaisille edes vähän yllätystä.
Samasta kimalteesta sekä tosi tiukkaan tarttuvasta kaksipuoleisesta tarra-arkista väsäsin sitten kirkkaisiin tuikkukuppeihin raidat ja päälle kimalteet. Hyvä idea, ruma lopputulos, totesin, ja taidan pestä nuo kimalteet niistä pois. Hieman on liian läpinäkyvä tuo kimallus ja muutenkin niistä tuli oikeastaan aika rumat.


Ja sitten ilouutisia kaikille porojen ystäville! Kovan onnen poro, jonka tuunaus spraymaalilla meni kutakuinkin metsään, on saanut uuden elämän harmaana. Syy siihen, että se ei ole valkoinen, on yhtä monimutkainen kuin tämän poron tuunauskin, mutta rehellisyyden nimissä löysin harmaan maalipurkin ja päätin maalata poron heti. Odottamatta sitä, että ostaisin valkoista maalia. Joten ei muuta kuin kimppuun. (Eikö porot ole oikeasti harmaita luonnossa?) Siitähän tuli ihan kelvollinen! Alkuperäinen kaunis luonnonmateriaalipinta on mennyttä ikiajoiksi, mutta ainakaan se ei ole vaaleanpunainen. Poro pääsi takan viereen joulua odottamaan.

4 kommenttia:

  1. Hyvähän siitä porosta tuli! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä se on nyt ja itselläni parempi omatunto. :-)

    VastaaPoista
  3. Kiva kun kävit vierailulla blogissani :) Korteistasi on varmasti tullut tosi kauniita, kimalletta ei voi olla koskaan liikaa ;)

    VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!