tiistai 27. joulukuuta 2016

Joulun punaiset ja siniset tunnelmat


Niin ollaan jo välipäivissä taasen, ja joulu alkaa olla tältä vuodelta taputeltuna. Vielä on kuusi komeana olohuoneessa ja lähes kaikki koristeet esillä. Kun ei tarvitse mennä töihin, jaksaa nautiskella pitempään joulun tunnelmasta. Ensi viikolla rupean kyllä jo joulua riisumaan ja miettimään enemmän uuden vuoden asioita. 

Jouluisessa kattauksessa oli tänä vuonna yllättäen - viime metreillä kirien - paljon punaista. Kesällä valkoiseksi maalattu pöytä tuntui nyt punaiselle sopivalta. Avasimme erään paketin jo ennen jouluiltaa, koska tiesimme siellä olevan lahjaksi toivomiamme  Hobstar-juomalaseja. Saimme siten nauttia niistä jokaisella jouluaterialla.

Lunta saimme tänne pohjoiseen niin paljon, että tänään metsät olivat ihanan paksun lumen peitossa! Tässä siis joulusta kuvia - punaisia ja sinisiä. 
Joulu meni meillä oikein hienosti ja suunnitellusti, vaikka monenlaista pöpöä tuntui jylläävän näillämain. Herkuttelimme, kävimme joulukirkossa ja jaoimme mieleisiä lahjoja. Sen jälkeen onkin oltu aika pitkälti nenät kiinni lahjakirjoissa! Tyttö luki uuden Harry Potterin kuudessa ja puolessa tunnissa, vain kerran poistui sohvalta kun kävi syömässä. :-DTänään lähdetään illalla elokuviin koko perhe, mutta onnekseni saamme jatkaa lomailua vielä koko tämän viikon. 

Kiitos joulumatkasta kanssani tänäkin vuonna, hyvää uutta vuotta ja nähdään täällä taasen ensi syksynä! Toivottavasti sinulla oli rauhaisa ja mukava joulu. 

Tähtien tuiketta -Facebook-sivua ajattelin silloin tällöin vuoden aikanakin päivitellä, joten se ei ihan hiljene tyystin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina!