torstai 3. marraskuuta 2016

Jouluinen havukoriste portaisiin


Näitä muovisia havuköynnöksiä olen kuljetellut edestakaisin pitkin kotia, eivätkä ne oikein koskaan ole löytäneet paikkaansa mistään hyvästä paikasta. Koska ne nyt kuitenkin ovat minulla, päätin löytää niille nätin paikan. Portaikossa meillä on vuosia ollut vain pelkkä valosarja, mutta nyt ajattelin laittaa siihen köynnöksen ja valosarjan sitten siihen päälle.Aikamoinen homma oli ensin supistaa ulkona huonoksi käynyt havuköynnös sileämmäksi ja sen jälkeen teipata se mahdollisimman näkymättömästi portaisiin kiinni. Köynnöksestä irtosi hurjasti pientä havusilppua, joka levisi portaiden välistä myös alakertaan. Lisäksi tämä piti tehdä kahdesta osasta, sillä yksi köynnös ei riittänyt koko portaikkoon, vaan jouduin ottamaan apuun toisen, jonka leikkasin pihdeillä sopivan mittaiseksi. Mutta lopputulos palkitsi!


  

Tästä tuli mielestäni oikein lumoava, varsinkin kun aiemmin köynnökset ovat olleet mielestäni vähemmän nättejä pihamaalla sekä portinpielessä. Olen hurjan tyytyväinen värkkäykseen! :-)

8 kommenttia:

 1. Hyvä idea, aloin heti miettiä miten toteuttaa sama kotona! Jos pujottelisi köynnöksen kaiteen pinnojen välistä tai kiinnitäisi nippusiteillä tai ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minä kerran pujottelin ja lopputulos oli silloin vähän omituinen. Eli kokeilepa ensin sitä ja sitten tätä mallia, jossa teippaat sormet verillä köynnöksen tuohon ulko- tai sisäpuolelle. :-)

   Poista
 2. Ihana ja tuo niin upeaa tunnelmaa! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kyllä tunnelma on ihana, varsinkin pimeällä. :-) Ja varsin halpakin oli, kun ei maksanut mitään.

  VastaaPoista
 4. Oi mikä tunnelma siellä on...ihana.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!