tiistai 22. marraskuuta 2016

Pihan jouluvalot


Viime vuonna hankkimilleni Anttilan Anno-jouluvalosarjoille kävi nyt siis köpelösti, kun kauppa meni nurin. Juuri kun löysin mainion ja edullisen valosarjan, jota olisi voinut hienosti täydentää! Mutta onneksi kesällä hain vielä lisää valoja loppuunmyynnistä, niin selvitään hyvin jonkin aikaa. Olisi voinut ostaa ehkä vieläkin enemmän, kun edullisia olivat. 

Meillä oli varsin rikkinäinen pajukartio, jonka olin jo kiikuttamassa kaatopaikalle, mutta vielä päätin kokeilla, jos siitä olisi johonkin. Ja olihan siitä - paikalleen jäätyneenä ei muutama rikkinäinen pinna haittaa. Sain sen tökättyä myös pihan parhaimpaan paikkaan, joten siihen tietysti sopivat myös jouluvalot. Omenapuussa on sama Annon valosarja joka siinä on ollut syksystä saakka, ja pihan isoksi kasvaneeseen joulukuuseen laitoin aivan perinteiset joulukuusenkynttilät.


Löysin sattumalta viisi paketillista varalamppuja ikivanhaan Loiste-valosarjaani, joten korjasin sitä sen mitä pystyin (siinä meni olohuoneen lattialla yksi ilta) ja heittelin senkin tuohon pihan pensaisiin. Ne näkyvät yllä olevassa ja alimmaisessa kuvassa taustalla. More the merrier! 


Joten nyt meillä on jouluvaloja ainoastaan talon etupuolella eikä enää takapuolella tai sivustoilla - ei sinne kuitenkaan tule kauheasti katseltua ja useimmiten iltaisin on sälekaihtimetkin kiinni.  

5 kommenttia:

 1. Ihanan jouluinen fiilis tulee näistä kuvista :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kyllä tunnelmallisen näköinen piha teillä! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kuvat otettu muutama päivä sitten, kun lunta vielä oli....nyt piha on taas ihan pimeä. Mutta kyllä se lumi palaa! <3

  VastaaPoista
 4. Ai että, ihanaa! Unelmani olisi omistaa jo omakotitalo ja piha pensaineen, että saisin itsekin sinne laittaa paljon valoja <3 Kaunista on :)

  VastaaPoista
 5. Luminen maisema korostaa kauniisti taloanne ja valoja. Täällä paistaa taas vihreä maa :/ Mutta onneksi pimeä tulee ajoissa, niin valot piristävät ja korostuvat pihassakin.
  Mulla olis haaveena kanssa tollanen pajukartio, kun ei ole sopivankokoista puuta johon valot kieputtaisin.

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!