keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Kankurin tuvan tunnelmissa


Piipahdin työmatkalla Helsingissä, ja minulla oli reilu tunti omaa aikaa keskustassa. Niinpä joulublogi Keltaisen talon joulunodotusta innoittamana suuntasin Kankurin tupaan, jossa on joulumaailma alakerrassa. Luvan kuville kysyttyäni hiipparoin alakerrassa varmasti kokonaisen tunnin. Ensin eteisessä oli vastassa valkoinen joulumaailma, ja sen jälkeen varsinainen tupa, joka oli täynnä tonttuja, kimalletta ja tunnelmaa. Sekä ihanaa joulumusiikkia. Joskus on yksinäinen olo kun matkustaa työmatkalle ilman kaveria, mutta mieli piristyi tosi paljon kun sain rauhoittua tämän kaupan tunnelmassa. 
Tupa oli jaettu hieman teemoittain - jossain paikassa oli seimiaiheisia koristeita, toisessa punaista tonttumaailmaa, jossakin vanhanaikaisempaa ja perinteisempää koristetta ja toisessa kulmassa taas hyvin värikästä koristetta.

Tämä alla olevassa kuvassa oleva ihana lentävä poro jäi vähän kaivelemaan, etten sitä hankkinut. Sen verran sillä oli hintaa kuitenkin, etten raskinut sitä ostaa. Se lenteli hassulla peltisellä vanhanaikaisella potkurikoneella - varmaan lahjoja viemässä. :-) Lopulta en ostanut yllätyksekseni mitään, nautin pelkästään joulun rauhasta. Sen sijaan Stockmannilta hain kotiinviemisiksi hieman käsintehtyjä tryffeleitä. 4 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana kauppa! Pari viikkoa kävin myös stokkan herkussa ja voi miten ihania herkkuja siellä oli. Ei sieltä voinut lähteä tyhjin käsin 😊 Mukavaa päivää 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli niin ihania nuo tryffelitkin, että veivät kielen mennessään! Kiitos samoin kivaa päivää sinulle!

   Poista
 2. Voi kuinka ihania kuvia sinullakin on!! <3
  Se on kyllä aivan ihana kauppa. Hyvinkin voi toisenkin kerran siellä poiketa. ;) Kiva juttu, että sinäkin pääsit siellä käymään. :)

  VastaaPoista
 3. Oi minkä näköistä! Ja tuo tryffelikerros onaika mielettömän näköinen sekin :D

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!