sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Hoosianna! Ja joulun odotus voi alkaa


Ensimmäinen adventti on täällä, juuri tänään. Joka vuosi se tulee yhtä ihanana ja tervetulleena, eikä sitä voisi millään vastaanottaa ilman, että laulaisi Hoosiannaa isossa kirkossa ja kuoron säestämänä. llä kertaa saimme tyttäreni kanssa matkaamme vielä isosiskoni, joka halusi myös ottaa sen perinteeksi! Hieno, yhteinen naisten juttu. Ja joka kerta niin koskettava, niin lähelle tuleva sanoma. 


 

Sen jälkeen viimaisessa päivässä maistui joulutee ja suklaaleivos erityisen herkulliselle. Joulun odotus, se on tässä. Kaikki on jo valmista. <3 
Katso, kuninkaasi tulee!
Hän tulee luoksesi lempeänä,
ratsastaen aasilla,
työjuhdan varsalla. 

7 kommenttia:

 1. Joulu on jo lähellä ❤ Täällä myös adventtikynttilä sytytetty 😊

  VastaaPoista
 2. Joulu on jo ovella ja tuntuu, että kaikki jouluvalmistelut on ihan retuperällä, vaikka nythän on toisaalta vasta ensimmäinen adventti... :) Ihanaa joulunodotusaikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä ehtii hyvin, ja toisaalta ei kaikkea tarvitse ehtiäkään. Minä ainakin ostan kaikki ruuat valmiina. :-) Tekee minkä ehtii ja loput jääköön tekemättä! Hyvää joulunodotusta!

   Poista
 3. Kirkko on upea, joskus olen siellä ollut kauneimmissa joululauluissa. Leivoksista tulee mieleen Antelli, vieläkö se on olemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkko on todella kaunis. Antell on vielä keskustassa kyllä! Nyt kävimme Bisketti-kahvilassa, jossa on mielestämme hieman laajempi herkkuvalikoima. :-)

   Poista
 4. Bisketissä oli paras latte ikinä. Terveisiä Oulunsalosta : )

  VastaaPoista

Kommentti ilahduttaa aina!