keskiviikko 30. marraskuuta 2016
Paahteiset anispiparit
Joka vuosi pitää kokeilla jotain uutta piparkakkutaikinaa, ja tällä kertaa halusin testata Kinuskikissan anispipareita. Ensin lakritsantuoksuinen anis tuntui aika vieraalta laittaa pikkuleipään, mutta nyt kun uunissa paahtunut valkosuklaa on mukavasti karamellisoitunut pikkuleipien päälle, on makuyhdistelmä kerrassaan herkullinen. Tekeminenkin oli helppoa, ja siirapin kiehauttaminen mukavaa. Suosittelen kokeilemaan, vaikkakin meidän muksut nyrpistivät näille nenäänsä. Meille aikuisille jää nyt sitten vain enemmän syötävää!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ihanan näköisiä! Itse juuri mietin, että koskahan sitä ehtisi pipareita leipomaan, kun aika on niin kortilla. Inhottavaa, kun työ haittaa joulun laittoa :D
VastaaPoistaNämä olivat kyllä herkullisia, vaikka aluksi aniksen tuoksu tuntui vähän hassulta leivottaessa. Ja olen kyllä samaa mieltä, työelämä pahasti häiritsee joulunlaittoa! Joskus olen ajatellut, että jemmaan yhden kokonaisen viikon lomaa tähän joulukuun alkuun, siinä ehtisi jo vaikka mitä. :-)
Poista